85

Kamera IP PTZ Dome IP67 IK10 30 x zoom 2

Varenr:10332559
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Systemoversikt
Med kraftig optisk zoom og nøyaktig panorering / tilt / zoom-ytelse, kan dette kameraet gi stort overvåkingsområde og store detaljer. Kameraet har svært gode ytelser i svakt lys på grunn av den nyeste stjernelyseteknologien. Kameraet er utstyrt med jevn kontroll, høykvalitetsbilde og god beskyttelse, noe som gjør at det kan oppfylle de fleste kravene til videoovervåkingsapplikasjoner.

Funksjoner
Starlight-teknologi
For utfordrende applikasjoner med lite lys, Starlight Ultra-low Light. Teknologien gir den beste lysfølsomheten i klassen, og fanger fargedetaljer i svakt lys ned til 0,005 lux. Kameraet bruker et sett med optiske funksjoner for å balansere lys gjennom hele scenen, noe som gir klare bilder i mørket.

Miljøer.
Bredt dynamisk område
Kameraet oppnår levende bilder, selv under de mest intense kontrastbelysningsforholdene, ved hjelp av bransjeledende WDR-teknologi (wide dynamic range). For applikasjoner med både lyse og lave lysforhold som endres raskt, optimaliserer True WDR (120 dB) både de lyse og mørke områdene i en scene samtidig for å gi brukbar video.

Autos tracking
Denne funksjonen kontrollerer panorering / tilt / zoom-handlingene til kameraet for automatisk å spore et objekt i bevegelse og for å holde det i scenen. Sporingshandlingen kan utløses manuelt eller automatisk av definerte regler. Når en regel er utløst, kan kameraet zoome inn og spore det definerte målet automatisk.

Smart H.265 +
Smart H.265 + er den optimaliserte implementeringen av H.265-kodeken som bruker en sceneadaptiv kodingsstrategi, dynamisk GOP, dynamisk avkastning, fleksibel referansestruktur for flere bilder og intelligent støyreduksjon for å levere video av høy kvalitet uten å anstrenge nettverket . Smart H.265 + -teknologi reduserer bithastighet og lagringskrav med opptil 70% sammenlignet med standard H.265-videokomprimering.

PFA-teknologi
PFA-teknologien har innovativt introdusert nye vurderingsmetoder for å sikre nøyaktigheten og forutsigbarheten i retningen for motivavstandsjustering. Resultatet er et sett med avanserte fokuseringsalgoritmer. PFA sørger for klarhet i bildet gjennom prosessen med zooming og forkorter fokustiden. Realiseringen av PFA-teknologi forbedrer brukeropplevelsen betydelig og øker produktverdien.

Miljø
Kameraene fungerer i ekstreme temperaturmiljøer, klassifisert for bruk i temperaturer fra -40 ° C ~ 70 ° C (-40 ° F ~ + 158 ° F) med 95% fuktighet. Kameraet er i samsvar med IK10 Vandal Resistance-påvirkningsklassifisering. Underkastet strenge støv- og vann-dyppe tester og sertifisert til IP67 Ingress Protection-klassifisering, gjør den egnet for krevende utendørsbruk.

Beskyttelse
Kameraet tillater ± 25% inngangsspenningstoleranse, egnet for ustabile forhold for utendørsbruk. kameraets 6KV lyn rangering gir effektiv beskyttelse for både kameraet og dets struktur mot lyn.

Interoperabilitet
Kameraet er i samsvar med ONVIF (Open Network Video Interface Forum) spesifikasjoner, og sikrer interoperabilitet mellom nettverksvideoprodukter uavhengig av produsent.

Teknisk info

Produktinformasjon

Image sensor 1/2.8” 2Megapixel progressive scan CMOS
PTZ kamera IP
Zoom Kamera 30 x zoom
Koding H.265
Beskyttelses klasse, IP Grad IP67, IK10


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.