IP kamera med PTZ

22 22

Kamera IP SST PTZ Dome 30xZoom

Varenr:10332466
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

 Systemoversikt

Med kraftig optisk zoom og nøyaktig panorering / tilt / zoomytelse, dette kameraet gir en alt-i-ett-løsning for å ta bilderlangdistanse videoovervåking for utendørs applikasjoner.

Funksjoner

Starlight Technology: For utfordrende applikasjoner med lite lys tilbyr Starlight Ultra-low Light-teknologien lysfølsomhet i beste klasse, og fanger fargedetaljer i lite lys ned til 0,005 lux.

Wide Dynamisk Range(WDR): Kameraet oppnår klare bilder, selv i de mest intense kontrastlysforholdene, ved å bruke bransjeledende "WDR" -teknologi.

Automatisk sporing: Denne funksjonen kontrollerer panorering / tilt / zoom-handlingene til kameraet for automatisk å spore et objekt i bevegelse og for å holde det i scenen.

Smart H.265 +: Smart H.265 + er den optimaliserte implementeringen av H.265-kodeken som bruker en sceneadaptiv kodingsstrategi, dynamisk GOP, dynamisk ROI, fleksibel flerramme referansestruktur og intelligent støyreduksjon for å levere høy- kvalitetsvideo uten å anstrenge nettverket.

PFA-teknologi: PFA-teknologien har innovativt introdusert nye vurderingsmetoder for å sikre nøyaktigheten og forutsigbarheten i retningen på motivets avstandsjustering.

Miljø: Kameraet fungerer i ekstreme temperaturmiljøer, vurdert til bruk i temperaturer fra -40 ° C til +70 ° C (-40 ° F til +158 ° F) med 95% luftfuktighet.

Beskyttelse: Kameraet tillater ± 25% inngangsspenningstoleranse, egnet for de mest ustabile forholdene for utendørs bruk.

Interoperabilitet: Kameraet samsvarer med ONVIF (Open Network Video Interface Forum) spesifikasjoner, og sikrer interoperabilitet mellom nettverksvideoprodukter uavhengig av produsent.

2MP 30x korrosjons beskyttet PTZ-nettverkskamera
•1 / 2.8 ”2Megapixel STARVIS ™ CMOS
•Starlight-teknologi
•H.265 Koding
•Maks. 50/60 bilder per sekund ved 1080P
•IVS
•IP68, IK10, NEMA 4X
•Materiale: 316L rustfritt stål

Teknisk info

Produktinformasjon

PTZ kamera IP


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.