IP kamera med zoom linse

684

Kamera IP Zoom SST 30xZoom

30xZoom Starlight IR, IP68

Varenr:10331679
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Systemoversikt

kamera har en kraftig optisk zoom, dette kameraet gir en alt-i-ett-løsning for å ta bilder/video på lang avstand og er egnet for utendørs applikasjoner.

Funksjoner

Starlight Technology: For utfordrende applikasjoner med lite lys tilbyr Starlight Ultra-low Light-teknologien lysfølsomhet i beste klasse, og fanger fargedetaljer i lite lys ned til 0,005 lux.

Wide Dynamisk Range(WDR): Kameraet oppnår klare bilder, selv i de mest intense kontrastlysforholdene, ved å bruke bransjeledende "WDR" -teknologi.

Smart H.265 +: Smart H.265 + er den optimaliserte implementeringen av H.265-kodeken som bruker en sceneadaptiv kodingsstrategi, dynamisk GOP, dynamisk ROI, fleksibel flerramme referansestruktur og intelligent støyreduksjon for å levere høy- kvalitetsvideo uten å anstrenge nettverket.

PFA-teknologi: PFA-teknologien har innovativt introdusert nye vurderingsmetoder for å sikre nøyaktigheten og forutsigbarheten i retningen på motivets avstandsjustering.

Miljø: Kameraet fungerer i ekstreme temperaturmiljøer, vurdert til bruk i temperaturer fra -40 ° C til +70 ° C (-40 ° F til +158 ° F) med 95% luftfuktighet.

Beskyttelse: Kameraet tillater ± 25% inngangsspenningstoleranse, egnet for de mest ustabile forholdene for utendørs bruk.

Interoperabilitet: Kameraet samsvarer med ONVIF (Open Network Video Interface Forum) spesifikasjoner, og sikrer interoperabilitet mellom nettverksvideoprodukter uavhengig av produsent.

2MP 30x korrosjons beskyttet PTZ-nettverkskamera


•1 / 2.8 ”2Megapixel STARVIS ™ CMOS
•Starlight-teknologi
•H.265 Koding
•Maks. 50/60 bilder per sekund ved 1080P
•IVS
•IP68, IK10, NEMA 4X
•Materiale: 316L rustfritt stål

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Zoom Kamera IP


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.