Om oss

VTG 
Vision Technology Grid AS er en ledende leverandør og produsent av telematikks og videosystemer, produktene er primært ment for industrielle miljøer onshore og offshore. Selskapet leverer sine løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte forhandlere.

 
VTG sin kunde segment omhandler maritim sektor, olje og gass, kraft, samferdsel og bygg og anlegg som alle stiller høye krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet. Vårt fokus er flåtestyringssystem til B2B-markedet, CCTV, mobile kamerasystemer for maritim sektor og kraner.

 

Historie
Frem til 2003 var vi kjent under navnet Orlaco Norge AS (1990). VTG ble etablert i 2003 som følge av økt produktsortiment. Etter en omorganisering overtok VTG alle aksjene i Orlaco Norge AS som idag.  besitter en avdeling for systemdesign, hvor distribusjon og salg nå er tatt over av VTG.

 
VTG er produsent av videosystemer, programvare og elektroniske løsninger til transport- og logistikknæringen samt at vi har distribusjon av overnevnte produkter i over 20 år. VTG har tre datterselskaper TraceGrid, Instek og Orlaco Norge As.

 

Software utvikling
Software løsninger og kamera løsninger for transportnæringen har vært sentralt for VTG siden starten. VTG besitter i dag en SAAS programvare "TraceGrid" dette er en programvare plattform for flåtestyring og ressursstyring. TraceGrid er utviklet i Norge, og VTG har et sterkt fokus på at løsningene skal være komplette og tilpasset kundens behov.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.