IP zoom kamera

957 957 957 957

EX Kamera IP SST for kran sone 1 & 2

SST Explosion proof Camera

Varenr:351945
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

VTG EX Kamera IP SST er et avansert og spesialdesignet overvåkingskamera for kraner og industrielle applikasjoner i tøffe og krevende miljøer. Dette førsteklasses kameraet er produsert i elektropolert AISI 316L rustfritt stål, som sikrer langvarig holdbarhet, korrosjonsbestandighet og motstand mot ekstreme værforhold.

 

Nøkkelfunksjoner og fordeler:

  • Høyoppløselig bildekvalitet: Full HD 2M oppløsning med en høyfølsom 1/3" progressiv CMOS-sensor, som gir skarpe og klare bilder under alle forhold.
  • Optisk 30x autofokus zoomkamera (4,3 ~ 129 mm): Dette kraftige zoomkameraet gir detaljerte og presise bilder over store avstander, noe som gjør det enklere å overvåke og kontrollere arbeidsområdet.
  • Internasjonale EX-sertifiseringer: Kameraet er sertifisert for sone 1 & 2 i henhold til Ex dIIC T6 Gb, og innehar også IECEx, ATEX, JPEx, NEPSI og KCs-sertifikater. Disse sertifiseringene bekrefter produktets høye standard og egnethet for bruk i eksplosjonsfarlige miljøer.
  • EMC-sertifisering: CE, FCC og KC-sertifiseringer garanterer at kameraet overholder internasjonale standarder for elektromagnetisk kompatibilitet.
  • ONVIF-støtte (Profil-S): Med støtte for ONVIF-profil S kan dette kameraet enkelt integreres med eksisterende overvåkings- og kontrollsystemer, noe som gir økt fleksibilitet og kompatibilitet.
  • Ekstrem driftstemperatur: Kameraet er designet for å tåle temperaturer fra -25 ° C til + 65 ° C, noe som gjør det ideelt for bruk i varierende og utfordrende klima.
  • IP66-beskyttelsesgrad: Med en IP66-vurdering er kameraet effektivt beskyttet mot støv og vanninntrenging, noe som sikrer pålitelig ytelse i alle værforhold.
  • Kabeluttak og strømforsyning: Kameraet har et praktisk kabeluttak (1 EA, NPT 1/2") og støtter både DC 12V og PoE klasse 3 (IEEE 802.3af) strømforsyning, noe som gir fleksibilitet i installasjon og strømtilkobling.

 

VTG EX Kamera IP SST for kran kombinerer robusthet, ytelse og sikkerhet i ett produkt for å sikre pålitelig overvåking og kommunikasjon i kritiske situasjoner. Dens høye bildekvalitet og kraftige zoomfunksjon gjør det mulig å overvåke store og komplekse arbeidsområder med presisjon og effektivitet. Med sitt robuste design og omfattende sertifiseringer er dette kameraet et pålitelig valg for å møte kravene i krevende industrielle og eksplosjonsfarlige miljøer.

 

 

Bruksområder:

VTG EX Kamera IP SST for kran er ideelt for en rekke applikasjoner innen olje- og gassindustrien, kjemisk produksjon, gruvedrift, marine og offshore-installasjoner, samt andre bransjer der overvåking og kontroll i ekstreme og krevende forhold er avgjørende. Med sin høye ytelse og pålitelighet, vil dette kameraet forbedre sikkerheten og effektiviteten i arbeidsområdet og bidra til å minimere risikoen for ulykker og driftsavbrudd.

 

Installasjon og vedlikehold:

VTG EX Kamera IP SST for kran er enkelt å installere og krever minimalt med vedlikehold, takket være sin høykvalitets konstruksjon og design. Den elektropolerte rustfrie stålkonstruksjonen sikrer lavt vedlikeholdsbehov og lang levetid, selv under de mest utfordrende forholdene. Kameraets strøm- og nettverkstilkobling er også designet for enkel installasjon og integrasjon med eksisterende systemer.

 

Oppsummering:

 

VTG EX Kamera IP SST for kran tilbyr en kraftig og pålitelig løsning for overvåking og kontroll i tøffe og krevende miljøer. Med sin høyoppløselige bildekvalitet, kraftige zoomfunksjon og omfattende sertifiseringer, er dette kameraet et utmerket valg for industrielle applikasjoner der sikkerhet, ytelse og holdbarhet er av største betydning.”

Teknisk info

Produktinformasjon

EX kamera
  • IP kamera
  • Zoom kamera
Material AISI 316L Stainless Steel / Electrolytic Polishing
Window Materia Fully tempered plate glass
Ex Certification IECEx / ATEX / JPEx / NEPSI / KCs / CE / FCC / KC
Ex Grade Ex tb IIIC T85°C Db, Zone 21 & 22
Protection Degree IP66
Operation Temperature/Humidity -25°C ~ +65°C / Less than 90% RH
Size 107.2(W) x 148(H) x 187(L) mm
Weight Approx. 3 kg
Input Voltage PoE Class 3(IEEE 802.3af)
Cable Outlet 1 EA(NPT 1/2”)
Image Sensor 1/2.8" Sony STARVIS CMOS
Effective Pixels 2 Megapixel
Angle of View 100° ~ 33°(H)
Lens 2.7 ~ 12 mm
Minimum illumination 0.03Lux
Day & Night Mode True Day & Night (Auto, Day, Night)
Wide Dynamic Range True WDR
Resolution 1920x1080, 1440x1080, 1280x1024/720, 1024x768, 800x600/480, D1, 640x480, 400x240, CIF
Frame Rate Max 30fps
video Streaming Quad Stream (H.264/H.265 x 3 / MJPEGx1)
Bit rate control CBR / CVBR
Compression H.264(Baseline/Main/High Profile) / H.265(Main Profile) / MJPEG
Connector Ethernet 10/100/1000base-T(RJ-45)
Intelligent Image Analysis Tampering / Intelligent Motion / Intrusion detector
Network Protoco TCP/IP, UDP, IPv4/v6, HTTP, HTTPS, QoS, FTP,UPnP, RTP, RTSP, RTCP, DHCP, ARP
ONVIF support
Smart Codec Hi-Stream


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.